fbpx

ОТЗИВИ

В апартамента не беше правен ремонт дълги години. Дограмата беше стара и изгнила. Лятите мивки в кухнята и банята бяха с напукани плочки, а и заемаха много място. След ремонта извършен от “Инфрастрой-инженеринг” имаме една светла и просторна кухня и чудесна баня. Благодаря за качествената работа, съобразена с нашите желания и изпълнена в срок.

Георги и Анастасия Кръстеви- собственици на апартамент в гр. Ямбол

За краткото време контакти, но достатъчни да се убедим, че сме попаднали на изключителен професионалист, доказал своето високо ниво, като експерт и ръководител, но и като човек с ясни етични ценностни, амбиция и целеустременост.

За нас Вашият авторитет в света на бизнеса е безспорен. Пожелаваме  Ви здраве, удволетворение от постигнатите цели и още много нови предизвикателства, които да Ви мотивират да вървите напред и да се развивате непрекъснато.

от живущите на ул. "Търговска" 148 вх. Б

Използвах услугите на фирма “Инфрастрой – инженеринг” за смяна на дограма, защото моя позната ми я препоръча. Отзоваха се бързо, за да вземат размери и да изработят дограмата. Изпълниха всичко- подзидаха парапета, монтираха дограмата и след това възстановиха разкъртеното. Работят чисто и съвестно. Много съм доволна от работата им.

Станка Георгиева- собственик на апартамент в гр. Ямбол

Избрах за изпълнител на ремонта в личния ми апартамент фирмата „Инфрастрой-инженеринг“ ООД, защото преди това имах възможност да видя извършени от тях ремонти в обществена сграда и в частен дом. Хареса ми качеството на работа и възложих изпълнението на тях.

Фирмата разполага със специалисти и възможности да изпълни всички дейности при ремонт – при мен – поставяне на дограма и стъклопакет, полагане на плочки, монтаж на ламиниран паркет, боядисване на стени и тавани и много други.

Ремонтът беше извършен при отлична организация, качествено и бързо, със зачитане мнението ми за избор на материали, цветове, цени и възможности за организация на дейността.

Благодаря на ръководителите и на изпълнителите от фирмата за професионализма и отзивчивостта им.

Препоръчвам ги на всички, които са решили да осъществят подобни ремонтни дейности.

Николай Колев, собственик на апартамент в град Ямбол 

Електронна поща: kolev_n_petkov@abv.bg

Решихме да правим ремонт на апартаментa си. Избрахме „Инфрастрой- инженеринг“ ООД, защото дадоха препоръки и ценни съвети при избора на:топлоизолация, дограма и стъклопакет, клас на ламинат и дебелина.
Благодарение на работата ми с фирмата, получих качествен ремонт и по-топло жилище. С „Инфрастрой- инженеринг“ се работи лесно, предлагат добри решения, коректна фирма.
Благодаря за отзивчивостта! Препоръчвам ги горещо!
Ако се нуждаете от допълнителна информация за работата на фирмата можете да ми пишете на имейл: ebbalcheva@gmail.com

Елена Балчева - собственик на апартамент в Ямбол

За ремонта на нашата кухня ние се спряхме на „Инфрастрой- инженеринг“.
Фирмата е коректна, изпълнява качествено всички ремонтни работи, като се съобразява с нашите желания.

Вече 17 години се доверявам само на тях!

Мария Андреева - собственик на апартамент в Ямбол

Използвам строителните услуги на „Инфрастрой-инженеринг“ ООД от 2010г., за поетапно вътрешно ремонтиране на апартамента и външна изолация. Харесва ми това, че се отзовават бързо, с професионално мнение за използването на материали, начина на реализиране на идеите ни и последователността на прилагането им.
Благодаря за професионализма и възможността да живеем в уютен и красив дом.

Живко Данев - собственик на апартамент в Ямбол

имейл: eja@mail.bg

 Искаме да благодарим  на „Инфрастрой- инженеринг” от името на ръководството и целия екип на ПГСА „КОЛЬО ФИЧЕТО”- Ямбол, за професионално извършената работа и коректното отношение. През три годишната ни съвместна работа,  можем да отбележим, че това е фирма с доказан опит, професионализъм, точност, коректност и креативни предложения и решения  в реализирането на строителните услуги.

От екипа на ПГСА „КОЛЬО ФИЧЕТО”- Ямбол
Директор: Мария Тонкова

имейл:k.ficheto@abv.bg

Към началото