fbpx

ЗА НАС


Ние работим със собственици на недвижими имоти, които търсят цялостно решаване на проблемите с амортизираните си жилища или имат нужда от нов дом  и биха искали да получат едно райско кътче в разумни срокове.

Това, което отличава нашата услуга от тази на другите строители е високото качество, постигнато чрез създадената добра система за контрол. Това, което още ни отличава са добрите идеи, които предлагаме и цялостното изпълнение от изкопа до най- малкия детайл в жилището.

И благодарение на това, нашите клиенти живеят в топли и уютни жилища и спестяват от разходи за отопление и климатизация за десетилетия напред.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

„Инфрастрой- инженеринг“  е създадена през 1991 г., с офиси в гр. Ямбол и гр. Елхово. Основно обектите на фирмата  са съсредоточени на територията на областите Ямбол и Сливен. Първите години започнахме с отделни видове ремонтни работи, но забелязахме, че дейностите се координират трудно, често се допускат грешки и забавяне във времето. Така достигнахме до идеята, че фирмата трябва да изпълнява всички видове строителни работи, както за груб строеж, така и за различните довършителни и ремонтни дейности. Осъзнахме и нуждата от технически ръководители, които да координират работата на обекта. Оттогава имаме екип от над 40 специалисти във всички строителни дейности. За да гарантираме качеството на монтираната от нас дограма, през 2006 г. оборудвахме цех за дограма и цех за метални заготовки. През годините фирмата се развива, като увеличава своите складови бази, оборудване и техника. Нашите клиенти получават една комплексна услуга с високо качество в разумни срокове. Днес, продължаваме да бъдем ориентирани основно към Вас, при изграждането и ремонта на вашите жилища.

Ние работим със собственици на недвижими имоти, които търсят цялостно решение на проблемите с амортизираните си жилища или имат нужда от нов дом. Към нас са се обръщали клиенти за отделни дейности или основен ремонт на имотите си. Наши клиенти са били собственици на терени, на многогодишни апартаменти, на селски имоти, земеделски производители и  други.

Високото качество, постигнато чрез създадената добра система за контрол, е основно за нашата компания. В нашата фирма работят доказани специалисти. Майсторите ни  са на високо ниво- с придобити квалификации и прецизна работа . Това, което още ни отличава от другите строителни фирми са добрите идеи, които предлагаме и цялостното изпълнение от изкопа до най- малкия детайл в жилището.

От Вас се иска само да ни се обадите, за да насрочим среща за оглед на обекта. На място ще обсъдим възможните решения и ще се спрем на най- доброто за Вас. След като ви изготвим оферта, която като бъде приета от Вас, ще насрочим дата за започване на работа.

Това, което се изисква от Вас е достъп до имота, и съдействие за решаване  на възникнали въпроси.

„Инфрастой-инженеринг“ има сключен договор с фирма за депониране на строителни отпадъци. Ежедневно боклуците се събират и периодично се извозват. При приключване на дейността се извършва цялостно почистване от строителни отпадъци.

Към началото